Få hjälp med bokinköp till din forskning

Du som är forskare eller doktorand kan få hjälp med bokinköp till din forskning. För att vi ska kunna hjälpa dig behöver vi veta bokens titel, författare och gärna även ISBN (ISBN står för International Standard Book Number). Inköpet bekostas av din institution så du behöver därför även meddela oss ditt kostnadsställe.

Kontakt för hjälp med inköp

• Astronomibiblioteket: astronomibiblioteket [at] science [dot] lu [dot] se
  • Biologibiblioteket: biologibiblioteket [at] science [dot] lu [dot] se