Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Skrivhandledning

Studieverkstaden erbjuder hjälp till dig som vill utveckla ditt skrivande. Du kan boka skrivhandledning med en språkpedagog eller anmäla dig till föreläsningar och workshoppar.

Två personer går igenom ett dokument och antecknar i block. Foto.

Boka skrivhandledning

Vill du ha hjälp med att komma igång med din skrivuppgift, hitta den akademiska stilen eller få tips på hur du skapar en sammanhängande text? Då kan du boka 45 minuters handledning med en språkpedagog. Du kan få hjälp med alla typer av skrivuppgifter. Skriver ni i grupp går det bra att boka en tid tillsammans.

Syftet med skrivhandledningen är att du ska få verktyg med dig för att själv kunna arbeta med dina texter och på så vis bli en bättre skribent. Du kan inte få hjälp med korrekturläsning. Efter handledningstillfället behöver du ha tillräckligt med tid för att redigera din text. Boka därför gärna skrivhandledning tidigt i skrivprocessen.

Boka skrivhandledning hos Studieverkstaden

Föreläsningar och workshoppar

Vi erbjuder både föreläsningar och workshoppar om hur du kan förbättra ditt skrivande. För aktuella föreläsningar och workshoppar se Studieverkstadens webbsida.

Studieverkstaden vid Lunds universitet

Kontakt

Porträtt. Foto: Helena Bergqvist.

Maria Källqvist
Språkpedagog
maria [dot] kallqvist [at] stu [dot] lu [dot] se