Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Lämna inköpsförslag på tidskrifter eller böcker till Biologibiblioteket

Vad gäller ditt inköpsförslag? (obligatorisk)
Lämna gärna detaljerad information om vad du vill att vi köper in.
Ange tidskriftens titel och gärna även ISSN-numret. ISSN står för International Standard Serial Number.
Ange bokens titel, författare och gärna även ISBN-numret. ISBN står för International Standard Book Number.
Observera: För att så många av våra användare som möjligt ska kunna få tillgång till det material vi köper in har Naturvetenskapliga biblioteket antagit en policy om att prioritera elektroniska format. Detta innebär att den bok, tidskrift eller övrigt material som du har föreslagit i första hand kommer att köpas in som e-bok, e-tidskrift eller motsvarande om biblioteket bedömer att materialet är relevant för samlingarna.
Behandlingen av de personuppgifter du angett i formuläret sker i enlighet med gällande lagstiftning och med samtycke som rättslig grund.
Behandling av personuppgifter vid Lunds universitet – lu.se